Silver Shiva

                                           Silver Shiva 

Geboren: 14-07-2011
Kleur: Silvertabby Spotted
Vader: Robocat Silver Rebel
Moeder: Foxy Lady Stressless

PKD-1 DNA: N/N negatief
FELV/FIV: negatief 30-11-2012
                   negatief 08-04-2016
PKD Echo: 31-12-2012
                     14-03-2016
HCM Echo: 31-12-2012
                     14-03-2016 

Bloedgroep: A (N/b)
Langhaar dragend: N/M4
Geen verdunning: D/D
Agouti: A/a

Shiva is na haar 2e nestje in 2016 gesteriliseerd

Foto album Shiva

 

Karakter:

Shiva is een Engelse dame maar qua karakter een echte wildebras. Ze doet alles op een drafje, spelen en rennen zijn favoriet. Alle speeltjes zijn leuk, als er maar achteraan gerend kan worden. Buiten op het balkon is ze graag, lekker achter blaadjes aanrennen en vliegjes vangen. In een dolle bui klautert ze regelmatig bovenin het kattennet... gelukkig is dat goed stevig bevestigd en bovendien haalt het vrouwtje haar er wel weer uit... tsja, personeel hè.
Knuffelen doet ze het liefst op bed en af en toe bij het vrouwtje in de armen. Als ze aandacht wil, gaat haar ruggetje omhoog en zwiept haar staartje er op los. Ze heeft dan ook "Zwiepie" als bijnaam...
Ze eet bijna alles wat je haar voorschotelt, alle merken blikvoer tot verse Carnibest aan toe. Met de andere katten kan ze het prima vinden maar met Athena is ze toch wel de beste maatjes. Britten onder elkaar verstaan elkaar blijkbaar beter.
Met Shiva is mijn tweede wens vervuld, een mooie lieve silvertabby spotted Brit uit mooie Engelse lijnen met een superleuk karaktertje. Ook met haar ben ik superblij, ik zou haar voor geen goud meer willen missen.