Kittens Athena 3 weken

De kittens van Athena's tweede nestje zijn al weer 3 weken oud.

Wat groeien die ukkies weer hard, ze hebben inmiddels allemaal de oogjes open en het zijn al lekkere bolletjes aan het worden. Zo grappig hoe die koppies boven de werpkist uit proberen te gluren als ze mij horen! De eerste spelletjes worden nu al gespeeld en ze rollebollen lekker door de werpkist heen. Ook het lopen gaat ze steeds beter af. Nog even en dan is de werpkist al weer te klein en wordt het tijd om de wereld verder te verkennen. Mama Athena is weer een super lieve moeder die bijna constant bij haar kittens is.
Komende week wordt het oefenen met de eerste zelfstandige hapjes pap, wat een bende zal dat weer worden:-)

Ze hebben de namen Ravishing Raven, Foxy Fayenne en Velvet Vanity gekregen. Raven is het black smoke katertje en is al in optie. Eén van de tabby meisjes is ook al in optie en de andere tabby heb ik zelf onder evaluatie, misschien laat ik me verleiden om toch 1 zo'n droppie zelf te houden. Even afwachten hoe ze uitgroeien en hoe ze qua karakter ontwikkelen.
Kijk maar op de foto's hieronder hoe leuk ze allemaal zijn!!

                   Velvet Vanity                                                                                            Ravishing Raven

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Foxy Fayenne