Foto's kittens Athena 1 jaar oud

De kittens van Athena en Robbie uit 2014 zijn inmiddels alweer 1 jaar oud!

Het is zó leuk als je kittens na het uitvliegen lekker dicht bij hun geboortehuis hun nieuwe nestje vinden. Zo was dat ook het geval voor de kittens Sancho, Enzo en Diëgo uit het nestje van Athena en Robbie.
Diëgo is wel héél dichtbij gebleven, namelijk bij mij.Wink Hij is het afgelopen jaar lekker hier aan het ravotten geweest met mijn poes Bodhi die zelf nog jong en speels is. Daarnaast is Diëgo lekker relaxed van karakter en gaat het prima met hem hier in de groep.

Sancho en Enzo zijn in 2014 naar een fantastisch goed nieuw thuis gegaan met een super blikopener die werkelijk gek op hen is en hen op en top verwent en verzorgt. Inmiddels waren ze afgelopen januari alweer een jaar oud en ben ik gezellig op verjaardagsvisite geweest bij de nu bijna volgroeide jongens. En wat een kanjers zijn het geworden, ze wegen alle drie nu al boven de 6 kilo! Het zijn 2 mooie silvertabby katers geworden, de één wat donkerder van tekening dan de andere maar beide prachtig! Ben helemaal trots op dit nestje en blij dat m'n jongens zo goed terecht zijn gekomen in een liefdevol huis waar ze het prima naar hun zin hebben, top!