Bodhi 11 weken

Bodhi is vandaag alweer 11 weken oud, gelukkig gaat het supergoed met m'n kleine meid.

Wat gaat de ontwikkeling van een kitten toch snel, van hulpeloos blind hummeltje naar een minikatje in 11 weken tijd. De box die ik aangeschaft had heb ik niet eens meer gebruikt, Bodhi had met 5 weken de gang en de woonkamer al ontdekt. Al snel was het hele huis dus ook voor haar en huppelt ze gewoon tussen mijn andere volwassen katten rond.
Het was een paar dagen wennen voor ze maar daarna werd er vrolijk achter elkaar aangerend en kwam ik Bodhi op de gekste plekken in huis tegen. Dat is goed je ogen open houden om die kleine veilig te houden maar wat een lol beleef je weer aan zo'n kleintje, helemaal leuk!
Haar eerste kittenenting heeft ze al gehad met 9 weken, over een week is het volgende prikje aan de beurt en de plaatsing van de chip. Bodhi is een leuk en superspeels dametje geworden, daarom heb ik ook besloten om haar lekker hier bij mij te houden. Ze stamt af van mooie Engelse lijnen, is mooi getekend en bovendien is ze een schatje. Redenen genoeg dus om deze lieverd bij me te houden! 
Haar volledige stamboomnaam is dus geworden: Essentials Silver Bodhiva.