Bodhi 5 weken

Bodhi is nu ruim 5 weken oud en heeft inmiddels de hele logeer-/kattenkamer tot haar beschikking.

Na 3,5 week vond Bodhi het tijd worden om de werpkist te verlaten en klauterde er dus gewoon uit. Het raampje van de werpkist staat nu open waardoor ze zelf erin en eruit kan lopen als ze wil. Eerst ging ze niet verder dan het zachte kleed wat voor de kist ligt maar na een paar dagen is de hele kamer al haar domein geworden.
Ze gaat inmiddels al netjes op de kattenbak en drinkt zelf water uit een laag bakje. De kittenkrabpaal is ook al in gebruik genomen en de talrijke speeltjes worden steeds leuker voor haar, hoewel  mama's staart en poten natuurlijk ook erg leuk zijn om mee te spelen en in te bijten! Ze heeft al lekker drukke speelse buien en kan al een stukje de kamer doorsprinten met haar staartje recht omhoog, echt een heel grappig gezicht. Shiva houdt haar goed in de gaten maar zodra ze rustig ligt te slapen neemt Shiva de kuierlatten en komt gezellig buurten in de woonkamer bij de andere poezen.

Met vast voedsel eten is ze iets langzamer, mama's melkbar vindt ze voorlopig nog prima. Zolang als Shiva het nog goed vindt (met haar inmiddels doorgekomen scherpe tandjes) kan ze hiervoor nog rustig de tijd nemen, dat komt vanzelf wel.