De laatste loodjes voor Shiva

Shiva is inmiddels 8 weken zwanger en al tonnetje rond. De kittens kan ik nu al duidelijk voelen bewegen in haar buikje, erg lief!

Ze begint wel hinder te krijgen van haar zwangere buik en soms ligt ze in de raarste houdingen om wat comfortabeler te kunnen liggen. Nog een klein weekje meisje...nog even volhouden.
 
Alle plekjes in huis worden al aan een inspectie onderworpen, zo heeft ze alle mandjes en dozen getest, heeft onderin de grote kledingkast rondgekeken en is achter de computer en printer op het buro gekropen, zelfs de werpkist heeft al een bezoekje gehad. Ze moet nog een weekje tot de bevalling maar is duidelijk al bezig om een plekje te zoeken. Na haar ronde door het huis gaat ze echter weer gewoon op de grond, op haar kleedje in de woonkamer liggen. Denk dus niet dat ze al besloten heeft wat het gaat worden.

Ik ga proberen om haar de laatste dagen naar de aparte kamer te dirigeren en de andere katten de rest van het huis te gunnen zodat Shiva haar rust kan nemen zonder gestoord te worden door de andere katten. Dat is straks ook beter als de kleintjes er zijn, tenminste voor de eerste paar weken.

Alles is in huis wat voor de bevalling nodig is en de dierenarts is op de hoogte gesteld van de datum van bevalling. Gelukkig kan ik hem dag en nacht bellen indien nodig. Ik ga er echter van uit dat het helemaal goed gaat komen maar het is wel een fijn idee dat de backup geregeld is. Over een paar dagen ga ik niet ver meer van huis en laat ik haar niet meer alleen, dan zijn we er helemaal klaar voor. 
Hopelijk zijn er na volgend weekend gezonde, mooie lieve kittens te bewonderen in het volgende nieuwsbericht!