Werpkist en kamer gereed

Shiva is nu 6 weken zwanger en het gaat helemaal super met haar. De eerste 3 weken van de zwangerschap was ze iets sikkeneuriger als normaal (tsja.. hormonen hè) maar inmiddels is dat omgeslagen naar extra rustig en juist aanhankelijker. Haar buikje wordt al iets dikker, zoals het dan ook hoort.  Erg leuk om dat harde bolle buikje te voelen als je haar aait, zo lief! Verder is haar eetlust ook behoorlijk toegenomen, uiteraard krijgt ze af en toe iets extra's.

Ze rust veel en is minder aktief dan gewoonlijk, van die drukke engelse tante van voorheen is geen spoortje meer te bekennen. Spelen doet ze nog wel maar alleen met mij samen op haar favoriete plekjes in huis (lees bed). Ze houdt wat meer afstand van de andere katten en ligt rustig ergens de dagelijkse gang van zaken te bekijken.

Ondertussen ben ik druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor de bevalling en is de werpkist af, geverfd en al. De logeer-/kattenkamer is er klaar voor, nu maar hopen dat Shiva er ook in wil gaan bevallen! Hoewel... de andere katten vinden hem tot nu toe interessanter dan Shiva, die gaat nu gewoon in een kartonnen doos liggen met een kleedje erin. Haha.. de eigenwijze smurf! Nou ja, we zien wel wat het gaat doen. Er staan door het hele huis al dozen met kleedjes klaar dus ze heeft keus genoeg, wat ZIJ wil gaat gebeuren. Het belangrijkste is dat ze een plekje heeft waar zij zich het prettigst voelt.